Des del GALP Mar de l’Ebre impulsem projectes per consolidar l’economia blava de les Terres de l’Ebre. Aquest vídeo forma part de la campanya “De la mar al plat” per posar en valor el producte pesquer i aqüicola del nostre territori.

VÍDEO · En aquesta ocasió anem fins al restaurant de Deltebre, Les Dunes, on el Sergi, el seu propietari ens fa un plat exquisit.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Ym7I-n6cKn0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

VÍDEO · Anem fins l’Ametlla de Mar, on el xef del restaurant la Taberna del Port, Miquel Tomàs, ens explica com fer un rap a la marinera a la perfecció.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/hxEwjZWiUNw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Share This