EL GRUP

L’Associació Grup d’Acció Local Terres de l’Ebre es va constituir com associació el dia 19 de juliol de 2017 i consta inscrita en el registre general d’associacions des del dia  19 d’agost de 2017. És una entitat privada sense ànim de lucre, entre els seus propòsits estan el foment del coneixement, la inclusió social, la creació d’ocupació i la mobilitat laboral en les comunitats costaneres i d’interior dependents de la pesca i l’aqüicultura,  inclòs la diversificació de les activitats realitzades en el marc de la pesca i respecte a altres sectors de l’economia marítima.

El passat 28 d’octubre de 2016 la Direcció General de Pesca i Afers Marítims va seleccionar l’Associació Grup d’Acció Local Terres de l’Ebre com a grup d’acció local pesquer per a desenvolupar l’estratègia de desenvolupament local participativa en l’àmbit territorial comprès als termes municipals de : l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, Amposta, Sant Carles de la Ràpita i Alcanar amb una assignació pressupostària de 3.607.701,98 € per a projectes relacionats amb la pesca a les comarques del Baix Ebre i del Montsià.

El Grup compta en l’actualitat amb un total de 18 de socis, que formen L’assemblea general de l’associació. La distribució dels socis del Grup d’Acció Local per activitats és bastant diversa, on apareixen representats els sectors pesquers i aqüícola, el sector privat i les corporacions locals dels municipis costaners.

Quatre representants del sector pesquer
Dos representats del sector econòmic
Dos representants del sector aqüícola
Tres representants de les administracions públiques locals i d’entitats del sector públic vinculades o dependents d’aquestes
Un representant del sector social

ESTATUTS

Consulta els estatuts del Grup d’Acció Local

COM FORMAR PART

Adhereix-te al Grup d’Acció Local

633 467 877
692 347 753

Atenció telefònica

Moll Pesquer s/n
Edifici Llotja de Peix
43540 Sant Carles de la Ràpita
Catalunya · Cataluña · Catalonia

Consulta´ns

Pots posar-te en contacte amb el Grup mitjançant aquest formulari.

©Roig Creatius

HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC
DIMARTS I DIJOUS DE 11 A 13 hores
Share This